Toimitamme maailmalla mainetta niittäneet tislauslaitteita

Prowine Oy toimittaa baari-infuusiosuihkeita ja tislauslaitteita miksologeille.


Ota yhteyttä! Palvelemme sinua mielellämme.

Soita tai lähetä viesti

Bar Distillery -mikrotislauslaitteet valloittavat maailmaa

Cocktail-ikoni

Valmista upouudet cocktailit 

Bar Distillery -mikrotislauslaitteilla pystyt valmistamaan uusia makuja yhdisteleviä cocktaileja ja ilahduttamaan asiakkaitasi.

Laite-ikoni

Uudista työtäsi uudella laitteella

Ottamalla käyttöön maailmalla suosituksi tulleen uuden tislauslaitteen olet takuulla ajan hermolla!

Baaritiski-ikoni

Tislauslaite koristaa baaritiskiä

Uusi tislauslaite on baaritiskin koristus, joka herättää takuuvarmasti myös asiakkaidesi huomion ja kiinnostuksen.

Barstillery

Bar Distillery -mikrotislauslaite

Bar Distillery on uusi mikrotislauslaite, joka nopean ja yksinkertaisen tislausmenetelmänsä avulla antaa baarimikoille ja miksologeille ainutlaatuisen mahdollisuuden ennenkokemattomien makujen ja aromien valmistamiseen.


Bar Distillery -mikrotislauslaitteen käytössä vain mielikuvitus on rajana. Voit valmistaa laitteella monenlaisia eri makuja juomiin. Laite on helppokäyttöinen ja luotettavasti toimiva. Et varmasti tule katumaan tätä laitehankintaa!

Ota yhteyttä ja tilaa oma tislauslaitteesi!
Barstillery

Tislauksen vanhat perinteet

Tislauksen tunsivat jo Aleksandrian alkemistit ajanlaskumme ensimmäisillä vuosisadoilla. Arabialainen alkemisti Jabir ibn Hayyan kehitti tislausta edelleen vuoden 800 tienoilla. Tiesitkö, että arabit myös tislasivat ensimmäisenä raakaöljyn ja Euroopassa tislaustaito kehittyi 1100-luvulla? Silloin viinistä pystyttiin jo tislaamaan niin väkevää alkoholia, että se oli palavaa.


Tislauksella on siis vanhat perinteet ja sitä voidaan lähes pitää omana taiteenlajinaan. Haluamme olla osa tislauksen vanhaa ja kiinnostavaa perinnettä. Tästä syystä tuomme uudet tislauslaitteet nyt Suomeen. Mikäli kiinnostuit tuotteistamme, ota meihin yhteyttä!