Kirjoita omat viiniarvostelusi 

Prowine Oy on kehittänyt uuden viiniarvosteluapplikaation Wine Notes Pron. Kätevän sovelluksen avulla voit arvostella eri viinejä sekä jakaa kokemuksesi myös ystäviesi kanssa. 

Ota yhteyttä

Lataa Wine Notes Pro

Olitpa sitten alan ammattilainen tai harrastaja, Wine Notes Pro johdattaa sinut viinien kiehtovaan maailmaan. Sovelluksen avulla teet itsellesi helposti viiniarvostelut maistamistasi viineistä ja säilytät kokemuksesi helposti yhdessä paikassa

Lataa Wine Notes Pro

Wine Notes Pro -applikaatio viinin ystäville

Viini-ikoni

Tutustu uusiin viineihin

Wine Notes Pron avulla arvostelet maistamasi viinit helposti ja vaivattomasti, olitpa sitten kotona, tastingissä, ravintolassa tai vaikkapa viinimessuilla.

Drinkki-ikoni

Jaa kokemuksesi ystäviesi kanssa

Wine Notes Pron avulla jaat kokemuksesi helposti ystäviesi tai kollegoidesi kanssa.

Baari-ikoni

Listaa suosikkiviinisi

Wine Notes Pro:n avulla kaikki maistamasi viinit löytyvät helposti samasta paikasta, ja voit palata niihin silloin kun itse haluat. Näin löydät suosikkiviinisi helposti vaikkapa puhelimestasi.

Viiniä kaadetaan lasiin

Nettisivumme

Lataa applikaatio, kirjaudu nettisivuillamme ja tule osaksi Wine Notes Pro -yhteisöä. Wine Notes Pro tallentaa maistamasi viinit verkkoon (winenotespro.fi), sekä puhelimeesi että padiisi, ja voit halutessasi jakaa omia kokemuksiasi myös sosiaalisessa mediassa! Applikaatio on saatavana iPhonelle sekä iPadille ja toimii sekä suomeksi että englanniksi.

Puna- ja valkoviiniä laseissa

Tutustu myös muihin uutuustuotteisiimme

Prowine Oy maahantuo maailmalla suosittuja uutuustuotteita, kuten baari-infuusiosuihkeita ja mikrotislauslaitteita. Laitteet ovat erinomaisia työvälineitä baarimikoille ja miksologeille sekä kaikille, jotka työskentelevät baareissa, ravintoloissa tai ammattilaiskeittiöissä.

Tutustu muihin tuotteisiimme